Obavijest o provedbi projekta “Optimiziranje poslovnih procesa poduzeća EURO TIM d.o.o.”

6. ožujka 2020.
Objavio EUROTIM

Naziv projekta: Optimiziranje poslovnih procesa poduzeća Euro Tim d.o.o.

Korisnik projekta: EURO TIM d.o.o.

Opis projekta: Poduzeće EURO TIM d.o.o. uspješno posluje već niz godina, ali mu trenutno u poslovanju probleme stvaraju nedovoljno razrađeni i učinkoviti poslovni procesi koji usporavaju niz segmenata poslovanja što, unatoč tehnološki naprednom proizvodnom procesu, poduzeće ipak usporava u njegovu razvoju pa ono nije na razini na kojoj bi moglo biti u slučaju rješenja navedenog problema. Naime, u EURO TIM-u se svakodnevno upravlja nizom različitih procesa koji stvaraju veliku količinu podataka te se javila potreba za sustavom koji bi navedene procese strukturirao i automatizirao obradu podataka te osigurao učinkovitije, kvalitetnije i jeftinije poslovanje što će biti riješeno uvođenjem ERP sustava kroz predloženi projekt.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: U svrhu optimizacije poslovnih procesa i rješavanja nedovoljno efikasne trenutne situacije, provedbom predloženog projekta unaprijedit će se sljedeći poslovni procesi: (1) Upravljanje ljudskim potencijalima; (2) Financije i računovodstvo; (3) Upravljanje imovinom; (4) Logistika; (5) Nabava; (6) Prodaja; (7) Strateško planiranje te (8) Upravljanje rizicima. Krajnji rezultat je optimizirano poslovanje poduzeća EURO TIM d.o.o. uvođenjem ERP sustava.

Vrijednost projekta: 526.937,50 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 262.747,65 kn

Razdoblje provedbe projekta: od 1. prosinca 2019. godine do 1. lipnja 2021. godine

Kontakt osoba za više informacija: Emil Hrvatin

Projekt se sufinancira sredstvima Europske Unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Povezane objave

Automatizacija poduzeća EURO TIM D.O.O.

Automatizacija poduzeća EURO TIM D.O.O.

Provedbom ovog projekta rješavaju se negativni aspekti postojećeg stanja tako što se značajna sredstva ulažu u nabavu mehanizacije kojima će se automatizirati veliki dio poslovnih procesa.

Autor

EUROTIM

Nudimo vam profesionalnu, certificiranu i kvalitetnu stolariju sa rješenjima za modernu i tradicionalnu arhitekturu, raznih dizajnerskih i tehničkih potreba. Kontaktirajte s punim povjerenjem!
Istražite poduzeće

Upoznajte naše poduzeće i temelje njegovog rada u više detalja. Veliku pozornost posvećujemo certificiranosti poslovanja.

Imate pitanje?

Imate specifičan upit ili projekt sa posebnim zahtjevima i uvjetima rada? Slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo pravovaljano rješenje!

Naše usluge

Istražite usluge koje nudimo partnerima i klijentima sa dugogodišnjim iskustvom. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.