Provedba projekta sunčane elektrane i povećanje energetske učinkovitosti poduzeća EURO TIM d.o.o.

10. ožujka 2022.
Objavio EUROTIM

Naziv projekta: Projekt sunčane elektrane i povećanje energetske učinkovitosti poduzeća EURO TIM d.o.o.

Naziv korisnika: EURO TIM d.o.o.

Kratki opis projekta: Projekt sunčane elektrane i povećanje energetske učinkovitosti poduzeća EURO TIM d.o.o. projekt je kojim poduzeće, kroz mjere instalacije dizalice topline i postavljanjem sunčane elektrane, smanjuje isporučenu energiju i povećava količinu obnovljivih izvora energije u projektnoj cjelini.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Rezultati projekta uključuju uštede isporučene energije u proizvodnom pogonu od 47,09% te uštede isporučene energije zgradama za koje se planira energetska obnova od 73,62%. Dodatno, provedba projektnih aktivnosti osigurat će smanjenje emisija CO2 u iznosu od 88,8873 t/god.

Ukupna vrijednost projekta: 3.606.254,33 kuna

Iznos koji sufinancira EU: 1.511.280,93 kn kuna

Razdoblje provedbe projekta: 31.08.2020. – 30.06.2023.

Kontakt osobe za više informacija: Emil Hrvatin

Financira Europska unija – NextGenerationEU

Povezane objave

Automatizacija poduzeća EURO TIM D.O.O.

Automatizacija poduzeća EURO TIM D.O.O.

Provedbom ovog projekta rješavaju se negativni aspekti postojećeg stanja tako što se značajna sredstva ulažu u nabavu mehanizacije kojima će se automatizirati veliki dio poslovnih procesa.

Autor

EUROTIM

Nudimo vam profesionalnu, certificiranu i kvalitetnu stolariju sa rješenjima za modernu i tradicionalnu arhitekturu, raznih dizajnerskih i tehničkih potreba. Kontaktirajte s punim povjerenjem!
Istražite poduzeće

Upoznajte naše poduzeće i temelje njegovog rada u više detalja. Veliku pozornost posvećujemo certificiranosti poslovanja.

Imate pitanje?

Imate specifičan upit ili projekt sa posebnim zahtjevima i uvjetima rada? Slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo pravovaljano rješenje!

Naše usluge

Istražite usluge koje nudimo partnerima i klijentima sa dugogodišnjim iskustvom. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.