Kontaktirajte nas

Imate specifično pitanje za nas ili želite ostvariti poslovnu suradnju? Slobodno pošaljite upit, a možete nas kontaktirati i kroz priloženi kontakt broj i e-mail adresu.

Pokušajte što preciznije opisati vaš upit, a poželjno je da priložite i podatke poduzeća kako bismo vam što bolji i za vas usklađeni odgovor mogli dati.

GDPR

12 + 15 =

E-mail adresa

Lokacija sjedišta

Škropeti 17T, 52423 Karojba, Hrvatska

Ponedjeljak - Petak

07:00 – 15:00

Subota i nedjelja

Neradno

Praznici i blagdani

Neradno
Radni sati

Posjetite nas!

Ako želite doći do nas direktno to možete slobodno učiniti tokom našeg radnog vremena. Želite dogovoriti specifičan sastanak ili obilazak naše proizvodnje van radnog vremena?

Slobodno nas kontaktirajte, te ćemo dogovoriti termin na obostrano zadovoljstvo!

FAQ

Često postavljena pitanja

Kada je moguće posjetiti skladišta?

Skladišta možete uvijek doći posjetiti za vrijeme našeg radnog vremena. U slučaju da niste nikako u mogućnosti u okviru tog vremena obaviti posjet, slobodno nas kontaktirajte – dogovoriti ćemo termin na obostrano zadovoljstvo.

Kako postati distribucijski partner?

Uvijek smo u potražnji za distribucijskim partnerima naših proizvoda. Potrebno je dogovoriti osnovne poslovne i logističke parametre suradnje i ostvariti redovan ritam i dinamiku rada na području kojem predstavljate.

Kako sve možemo ostvariti partnerski odnos?

Partnerski odnos možete ostvariti kao distributer, proizvođač, prodavatelj i investitor. Imate drugu ideju? Slobodno nam je predstavite!

Čime garantirate kvalitetu proizvoda?

Kvalitetu naših proizvoda garantiramo kroz dugogodišnje iskustvo i certificiranost cjelokupne poslovne procedure i operativnosti poduzeća.

Koje pogodonosti ostvarujemo kao vaš partner?

Naši partneri mogu očekivati pouzdanu i povjerljivu suradnju s nama. Uvijek vam stojimo na usluzi kroz našu stručnost i već utemeljenu infrastrukturu rada uz logističku spremnost i stabilnost.

Naš cilj je da rastemo zajedno!

Kako izgleda proces zaposlenja?

Ako želite surađivati s nama, slobodno pogledajte dostupne pozicije na našim stranicama karijere. Uglavnom, proces zaposlenja je uobičajen kao i u drugim poduzećima – pozvati ćemo vas na razgovor i proučiti vašu kompatibilnost sa načelima i kulturom našeg poduzeća.