Automatizacija poduzeća EURO TIM D.O.O.

30. travnja 2021.
Objavio EUROTIM

Naziv projekta: Automatizacija poduzeća EURO TIM D.O.O.
Korisnik projekta: EURO TIM D.O.O.


Opis projekta:  Poduzeće Euro Tim d.o.o. uspješno posluje od svog osnutka te kontinuirano napreduje na svim područjima poslovanja, povećava proizvodnju i širi poslovanje. Preduvjet daljnjem razvoju je postizanje visoke kvalitete proizvodnje s tehnološki naprednim strojevima i efikasnim proizvodnim procesima koji racionaliziraju troškove proizvodnje. Ograničeni tehnološki kapaciteti trenutno onemogućuju povećanje broja proizvodnih jedinica proizvoda koje kupci zahtijevaju.

Navedena ograničenja osnova su temeljem koje se poduzeće odlučuje na provedbu investicije kako bi omogućio kvalitetnije poslovanje i organizaciju poduzeća te daljnji razvoj i rast prihoda, dobiti i zapošljavanja.


Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Provedbom ovog projekta rješavaju se negativni aspekti postojećeg stanja tako što se značajna sredstva ulažu u nabavu mehanizacije kojima će se automatizirati veliki dio poslovnih procesa što će ubrzati proizvodnju, smanjiti greške i osigurati kvalitetniji proizvod te omogućiti da se u kraćem vremenskom periodu proizvede više proizvodnih jedinica i pojednostavi način rada za zaposlenike a samim time stvori i dodatni prostor za snižavanje prodajne cijene proizvoda.


Vrijednost projekta: 919.113,74 €
Iznos bespovratnih sredstava: 265.536,86 €
Razdoblje provedbe projekta: 01. ožujka 2021. godine do 01. listopada 2022. godine
Kontakt osoba za više informacija: Emil Hrvatin


Projekt se sufinancira sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

„Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Euro tima d.o.o..“

Povezane objave

Autor

EUROTIM

Nudimo vam profesionalnu, certificiranu i kvalitetnu stolariju sa rješenjima za modernu i tradicionalnu arhitekturu, raznih dizajnerskih i tehničkih potreba. Kontaktirajte s punim povjerenjem!
Istražite poduzeće

Upoznajte naše poduzeće i temelje njegovog rada u više detalja. Veliku pozornost posvećujemo certificiranosti poslovanja.

Imate pitanje?

Imate specifičan upit ili projekt sa posebnim zahtjevima i uvjetima rada? Slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo pravovaljano rješenje!

Naše usluge

Istražite usluge koje nudimo partnerima i klijentima sa dugogodišnjim iskustvom. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.