Obavijest o završetku provedbe projekta

27. rujna 2019.
Objavio EUROTIM

Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti poduzeća Euro tim d.o.o. kroz rekonstrukciju postojeće poslovne zgrade i nabavu opreme

Korisnik: EURO TIM d.o.o.

Opis projekta: Poduzeće Euro tim d.o.o. je kroz projekt „Povećanje konkurentnosti poduzeća Euro tim d.o.o. kroz rekonstrukciju postojeće poslovne zgrade i nabavu opreme“ uložilo resurse u rekonstrukciju i dogradnju postojeće poslovne zgrade i na taj način proširilo proizvodne kapacitete i izgradilo novu upravnu zgradu, te nabavilo opremu potrebnu za povećanje efikasnosti proizvodnje.

Ciljevi projekta: Projektom se nastoje riješiti postojeća stanja poslovanja kroz ulaganje u
rekonstrukciju i dogradnju postojeće poslovne zgrade te nabavu opreme za proizvodnju. Time se rješava problem trenutnog nedostatka prostornih, tehničkih, tehnoloških i ljudskih kapaciteta za osiguranje daljnjeg razvoja poduzeća i jačanje konkurentnosti.

Vrijednost projekta: 7.466.807,86 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 3.224.000,00 kn

Razdoblje provedbe projekta: od 25. siječnja 2018. do 25. rujna 2019.

Kontakt osoba za više informacija: Emil Hrvatin

Projekt „Povećanje konkurentnosti poduzeća Euro tim d.o.o. kroz rekonstrukciju postojeće poslovne zgrade i nabavu opreme“, sufinanciran od Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj, završio je s provedbom dana 25. rujna 2019. godine.

Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Euro tim d.o.o.

Povezane objave

Automatizacija poduzeća EURO TIM D.O.O.

Automatizacija poduzeća EURO TIM D.O.O.

Provedbom ovog projekta rješavaju se negativni aspekti postojećeg stanja tako što se značajna sredstva ulažu u nabavu mehanizacije kojima će se automatizirati veliki dio poslovnih procesa.

Autor

EUROTIM

Nudimo vam profesionalnu, certificiranu i kvalitetnu stolariju sa rješenjima za modernu i tradicionalnu arhitekturu, raznih dizajnerskih i tehničkih potreba. Kontaktirajte s punim povjerenjem!
Istražite poduzeće

Upoznajte naše poduzeće i temelje njegovog rada u više detalja. Veliku pozornost posvećujemo certificiranosti poslovanja.

Imate pitanje?

Imate specifičan upit ili projekt sa posebnim zahtjevima i uvjetima rada? Slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo pravovaljano rješenje!

Naše usluge

Istražite usluge koje nudimo partnerima i klijentima sa dugogodišnjim iskustvom. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.