Grilje – tradicionalna zaštita od vanjskih utjecaja

Objavio EUROTIM

5 srp, 2012 | Objave

"
green-shutters

Grilje kao tradicionalna zaštita od vanjskih utjecaja reguliraju količinu svjetlosti koja ulazi u prostoriju, štite od vremenskih nepogoda, pružaju privatnost i zaštitu od provale. Grilje daju poseban karakter Vašoj kući dajući joj šarm Mediterana.

Aluminijske grilje iznimno su lake i jednostavne za održavanje i imaju gotovo neograničenu trajnost.

U našoj ponudi imamo sljedeće vrste grilja:

  1. GRILJE S POKRETNIM LAMELAMA

Prednost grilja s pokretnim lamelama je u visokoj kvaliteti, funkcionalnosti i dugom vijeku trajanja. Mogu biti izrađene s jednim ili više krila. Imaju mogućnost podešavanja ulaska svjetlosti u prostoriju.

  1. GRILJE S FIKSNIM LAMELAMA

Omogućuju konstantnu cirkulaciju zraka kroz lamele.

  1. HARMO GRILJE

Zbog njihove praktičnosti i malog    prostora pri otvaranju harmo grilje se sve više koriste u modernoj arhitekturi. Pogodne su za stvaranje velikih stijenki, npr. prozori s više krila, balkoni.

  1. PUNE GRILJE – ŠKURE

Kod nas se još nazivaju i ISTARSKE ŠKURE, izrađene su od punog panela. Sustav škura sa zatvorenom površinom u rustikalnoj izvedbi optimalne su za potpuno zamračenje.

Naše aluminijske grilje možete dobiti u velikoj paleti boja. Odlikuje ih visoka čvrstoća, kvaliteta izrade izolacija od svjetla i vlage te jednostavno rukovanje.

Mogu se montirati direktno na prozor, štok, koji može biti postavljen potpuno do okvira prozora ili ravno sa vanjskim rubom fasade.

Povezane objave

Autor

EUROTIM

Nudimo vam profesionalnu, certificiranu i kvalitetnu stolariju sa rješenjima za modernu i tradicionalnu arhitekturu, raznih dizajnerskih i tehničkih potreba. Kontaktirajte s punim povjerenjem!
Istražite poduzeće

Upoznajte naše poduzeće i temelje njegovog rada u više detalja. Veliku pozornost posvećujemo certificiranosti poslovanja.

Imate pitanje?

Imate specifičan upit ili projekt sa posebnim zahtjevima i uvjetima rada? Slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo pravovaljano rješenje!

Naše usluge

Istražite usluge koje nudimo partnerima i klijentima sa dugogodišnjim iskustvom. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.