Iskoristite sredstva Fonda – Ugradite energetski učinkovite prozore

Objavio EUROTIM

23 tra, 2015 | Objave

"
energy-efficiency-window

Iskoristite sredstva Fonda i zamijenite vašu stolariju. Uštedite energiju i novac zamjenom starih prozora sa energetski učinkovitijim GEALAN prozorima tvrtke Eurotim d.o.o.!

Vlada Republike Hrvatske na sjednici je donijela Odluku o izmjenama programa kojima je olakšana i ubrzana procedura prijave te je omogućena prijava svih građanima Hrvatske, bez obzira na lokaciju.

Od ove godine će se građani za sredstva moći prijaviti direktno Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, koji je nositelj programa sufinanciranja. Dobra vijest je da nećete trebati izraditi projekat kao što je bio slučaj prošle godine. Javite se nama, mi ćemo izraditi odličnu ponudu i pripremiti svu popratnu dokumentaciju za vaše prozore.

PVC GEALAN stolarija sa dvostrukim ili trostrukim ostakljenjem predstavlja najbolji omjer između uloženog i dobivenog, te najisplativije ulaganje za vaš stambeni prostori.

GEALAN prezentira prozor budućnosti pod nazivom, gdje su sve inovacije objedinjene u jedan sustav i tako omogućuje izradu prozora za niskoenergetske i pasivne kuće od sada dostupne i u acrylcolor bojama.

Inovacije kao što su STV, 83 mm i acrylcolor tehnologija ujedinjene su u jedan sustav.

  • STV – tehnologija lepljenja stakla za prozorsko krilo, omogućuje veliku stabilnost i izradu visokih prozorskih i balkonskih elemenata, te daje dodatnu sigurnost cijelom sustavu.
  • Acrylcolor – ekskluzivna tehnologija bojanja profila nanošenjem akrilnog stakla u 12 standardnih boja, boje izrazito otporne na vremenske uvjete i površina prozora otporna na mehanička oštećenja.
  • 83 mm – ugradbena dubina profila i 3 razine brtvljenja omogućuju izrazito dobra izolacijska svojstva i zaštitu od udara vjetra i prodora vlage. Zboge velike dubine profila omogućena je ugradnja stakala do 54 mm dubine, čime se omogućuje visoka toplotna izolativnost i sigurnosna zaštita unutar objekta.

Provjetravanje uz GEALAN CLIMA CONTROL – GECCO

Vaši novi prozori izrađeni iz GEALAN profila brtve puno bolje od starih drvenih prozora. Tako tijekom dana ako se prozori ne otvaraju da bi se izvršilo namjerno provjetravanje može doći do osjećaja ustajalog zraka, a zimi, za hladnih dana se može izlučiti kondenzacijom višak vlage iz zraka i to na najhladnijim mjestima u prostoriji koji su obično na spoju prozora i zida (špaleta ili nadvoj). Kondenzirana vlaga pogoduje razvoju gljivica i plijesni, te time izazvanih neugodnih mirisa.


GEALAN ima genijalno rješenje za takve slučajeve. Ugradnojom GECCO letvice za kontrolirano provjetravanje na prozorima moguće je osigurati izmjenu zraka u prostoriji bez gubitaka energije.

Povezane objave

Autor

EUROTIM

Nudimo vam profesionalnu, certificiranu i kvalitetnu stolariju sa rješenjima za modernu i tradicionalnu arhitekturu, raznih dizajnerskih i tehničkih potreba. Kontaktirajte s punim povjerenjem!
Istražite poduzeće

Upoznajte naše poduzeće i temelje njegovog rada u više detalja. Veliku pozornost posvećujemo certificiranosti poslovanja.

Imate pitanje?

Imate specifičan upit ili projekt sa posebnim zahtjevima i uvjetima rada? Slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo pravovaljano rješenje!

Naše usluge

Istražite usluge koje nudimo partnerima i klijentima sa dugogodišnjim iskustvom. Obratite nam se s potpunim povjerenjem.